3D logo’s

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

3D Logo's

Ongeacht de vorm en de afmetingen kunnen wij Uw logo nauwkeurig namaken, uitgevoerd als reliëfletters. Wij hebben een grote keuze aan materialen en de mogelijkheid tot lakken in om het even welke RALkleur. U kunt kiezen voor een direkt of 3D logo’s.

Om Uw logo getrouw na te maken vragen wij het ons door te sturen als een vectoriëel bestand in één van de formaten eps, ai, pdf, cdr, dwg of dxf.

Het logo is het belangrijkste element in de visuele communicatie van een bedrijf of organisatie. U hebt lang nagedacht over en gezocht naar een geschikt imago. Wij helpen U om dat imago uit te dragen en om van Uw verlicht logo een effectief middel voor visuele communicatie te maken. Onze deskundigen luisteren naar U om Uw logo onder de vorm van reliëfletters te realiseren. Combineer materialen, benadruk kleuren met verlichtingen, combineer afwerkingen zoals gepolijst of geborsteld en boost Uw communicatie op een originele en stijlvolle manier.

U kunt Uw 3D logo’s laten uitvoeren met directe verlichting door een plexi front of met een sfeervolle indirecte ‘halo’ verlichting, telkens met energiezuinige LEDs in het kleur van Uw keuze. Alle opties zijn mogelijk bij Sign4Façade, en dat steeds aan fabrieksprijzen.

Onze ervaring van meer dan 40 jaar in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van borden stelt ons in staat om aan de creatieve eisen van bewegwijzering en bewegwijzering te voldoen. We hebben ons kunnen aanpassen aan technologische ontwikkelingen en nieuwe materialen om onze klanten altijd innovatieve en efficiënte oplossingen te bieden in constante overeenstemming met de milieunormen.