Afwerkingen en montage van Uw gevelreclame.

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Afwerkingen en montage van Uw gevelreclame

Afwerkingen en montage van Uw gevelreclame voor My3DSign, Wij bieden U een ruime keuze in materialen, afwerkingen, kleuren, verlichtingswijzen en montagemogelijkheden. Wij begeleiden U in Uw keuze volgens Uw wensen en budget om een optimaal resultaat te bekomen.

Montagemogelijkheden :

met moertjes of rivnuts voor montage op draadstangen

Montage op draadstangen is zeer geschikt voor het plaatsen van reliëfletters op stevige volle muren, zoals bakskteen of beton. Het is niet geschikt voor montage op holle wanden, bardage, hout e.d.m.

In de rug van de reliëfletters worden moertjes of rivnuts voorzien, waarin draadstangen gedraaid kunnen worden.
De lengte van de draadstangen is afhankelijk van de diepte van de stangen in de muur en de gewenste vrije ruimte tussen de muur en het 3D logo. De draadstangen worden standaard meegeleverd als M4 op een lengte van 8 cm (4cm in de muur + 3cm tussenafstand + 1 cm in de letter). Indien U een andere lengte wenst, gelieve dat te specifiëren.

Voor de montage dient U gaten te boren volgens het meegeleverde boorplan.
Indien de draadstangen bvb. M4 zijn en 8 cm lang, en U wenst een vrije afstand van 3 cm tussen logo en de wand, dan dient U gaten in de wand te boren van 4 mm diameter op een diepte van 4 cm.

Eenmaal de gaten geboord draait U de draadstangen in de moertjes of de rivnuts achteraan de letter. Daarna kunt U een siliconenlijm aanbrengen in de geboorde gaten of op de draadstangen. Tenslotte plaatst U de letter op de juiste plaats op de façade, zodat de uiteinden van de draadstangen in de voorgebooorde gaten schuiven.

Voor letters met indirecte verlichting zonder plexi rug worden de moertjes of rivnuts dieper in de letter aangebracht, dit om schaduwvorming te voorkomen. In dit geval zijn iets langere draadstangen nodig.

met easyfix clickers

Easyfix clickers werken volgens het principe ‘mannetje-meisje’. De ‘mannetjes’ worden op de rug van de letters verkleefd meegeleverd. U moet dan de ‘meisjes’ volgens het meegeleverde boorplan in de muur vastschroeven. Daarna plaatst U de letter waarbij de ‘mannetjes’ in de ‘meisjes’ vastklikken.

Afwerkingen en montage van Uw gevelreclame voor My3DSign, is een zeer snelle en gemakkelijke montagemethode. Ze is geschikt voor holle wanden, bardages, lambriseringen, houten wanden e.d.m. Om de ‘mannetjes’ achteraan op de letters te kunnen aanbrengen moet deze voorzien zijn van een plexi of pvc rug.

met dubbelzijdig klevende tape

Deze optie is geschikt voor verlijming op vensters of gladde oppervlakken. Er wordt een rug in de letter voorzien die mooi parallel gelijk loopt met de achterkant van de letter, waarop dan een dubbelzijdig klevende tape voorzien wordt. Zo kan de letter op de wand of op het vensterraam verkleefd worden.

op een doosframe

Deze bestaat uit twee delen : eerst een aluminium kader die op de wand vastgeschroefd wordt. Daarop komt een deksel, een plaat waarvan de 4 zijden overgeplooid zijn, zoals het deksel van een schoendoos. Het deksel wordt gemaakt uit dibond of aluminium en kan in de door U gewenste kleur gelakt worden. Het deksel kan over het kader gezet worden en dan vastgeschroefd met contourschroefjes. De doos is meestal slechts 30 mm dik, maar kan ook dieper gemaakt worden. De kabels en de transfo’s kunnen in de doos verwerkt worden en blijven onzichtbaar.

Meestal leveren wij de letters reeds voorgemonteerd en bekabeld op het deksel. U hoeft enkel het kader te monteren, een kabel met 220 Volt te voorzien, die op de meegeleverde transfo’s aan te sluiten, en tenslotte het deksel op het kader vast te schroeven.