Belettering voor boten, RVS met maximale bestendigheid tegen zeelucht

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Belettering voor boten, RVS met maximale bestendigheid tegen zeelucht

Belettering voor boten Voor Uw boot of yacht hebben we een reeks verlichte of onverlichte signs ontwikkeld. Personaliseer Uw vaartuig met haar naam of logo in RVS 316, titanium of gelakt aluminium. Onze signs zijn voorzien voor een gebruik in een zoute en corrosive zee-omgeving. Voor logo’s met indirecte verlichting zijn de doosletters afgesloten met een lichtdiffuserende plexi rug en uitgerust met 12 Volt LEDmodules van het merk Samsung of Cree. We stellen verschillende versies voor waaronder indirecte verlichting met een overgedimensioneerde plexi rug en verschillende materialen of afwerkingen zoals bvb een geborstelde of gepolijste RVS front.

De oceanen en zeeën beslaan 2/3 van het aardoppervlak, een uitgestrekt gebied om te exploreren. Waarom dan geen tochten organiseren op deze uitgestrekte watervlakten met Uw familie of vrienden? Voor U, als eigenaar van een boot of yacht is dat zeker een belevenis die U een grote voldoening geeft. U kunt deze ondernemingen nog onvergetelijker maken door Uw boot te personaliseren, zodat deze nog meer het gevoel en het karakter van Uw reizen weergeeft. Daartoe kunt U Uw vaartuig voorzien van een helemaal op maat gemaakt logo in 3D belettering.

Personaliseer Uw boot

Belettering voor boten en Als eigenaar van een yacht wilt U haar associëren met Uw naam of logo. Dat is zeker mogelijk met de vele opties die Sign4Façade U biedt. U kunt de herkenbaarheid en het karakter van Uw plezierboot vergroten door er Uw logo in reliëf of een verlicht sign aan toe te voegen. RVS met haar strakke metaalglans is hiervoor een uiterst geschikt materiaal. Er zijn talrijke montagemogelijkheden, zowel voor op de boeg als op de achtersteven en zelfs op de flank van Uw vaartuig.

Logo’s in RVS bestand tegen de zoute zeelucht

Wij bieden reliëfletters aan in RVS 316, met een verhoogd chroom- en nikkelgehalte wat het bestendig maakt tegen corrosie in de zeelucht. Zo kunt U uitvaren met de zekerheid dat Uw logo haar glans en uitstraling blijft behouden.

Met afgedichte verlichte reliëfletters blijft het logo op Uw boot ook ‘s nachts zichtbaar.

Wij kunnen ook titanium in verschillende kleuren en afwerkingen aanbieden met dezelfde corrosiebestendigheid als RVS 316. 

U kunt al Uw wensen kenbaar maken in het formulier voor een snelle prijsaanvraag of door ons telefonisch te contacteren.