Een sign in bronskleurig titanium op RVS.

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Een sign in bronskleurig titanium op RVS.

Een sign in bronskleurig  en Titanium doosletters en 3D logo’s vindt u bij Sign4Façade. Dat zijn RVS platen waarop door elektrolyse  een dun laagje titanium verankerd werd. Het titanium is beschikbaar in verschillende kleuren : brons, goud, koper, en ‘black’. Het oppervlak kan geslepen of gepolijst worden.

Een dergelijk sign schenkt u dezelfde metaalglans, stevigheid en corrosiebestendigheid als RVS, maar is bovendien gekleurd waardoor het warmer en luxueuzer aanvoelt. Dit draagt bij tot die speciale uitstraling van uw zaak.

Bronskleurig titanium.

Naast koperkleur is ook bronskleur beschikbaar, in de geborstelde afwerking. Het heeft dezelfde rustieke uitstraling en metaalglans als koperkleurig titanium, maar het is iets lichter van kleur. Dit geeft u de kans om het kleur van Uw sign nog beter aan te passen aan de stijl van Uw bedrijf of aan het kleur van de façade waarop het sign geplaatst wordt.

‘Titanium’ aangepast aan de omgeving.

‘Titanium’ is beschikbaar in 2 kwaliteiten : op RVS 304 en op RVS 316. RVS 304 voldoet perfect in normale omstandigheden. Indien het logo op minder dan 10 km van de zeekust geplaatst moet worden stellen we titanium op RVS 316 voor, met een hoger chroom- en nikkelgehalte. Dat materiaal is beter bestand tegen de zoute zeelucht.