Geborsteld titanium rose gold

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Geborsteld titanium rose gold

Geborsteld titanium rose gold is koperkleurig en roestvrij. Het biedt dus een mooi alternatief voor het echte koper dat de neiging heeft om dof te worden na verloop van tijd. De doosletters krijgen een gepatineerd effect doordat ze geborsteld worden met een fijne korrel. Vandaar het mooie vintage effect van dit reclame sign. Deze uitvoering is dan ook  bijzonder geschikt voor brouwerijen en cafés met streekbieren. Extra troef: titanium rose gold

Bent u van plan om een lichtreclame aan te kopen, dan dient u met meerdere aspecten rekening te houden zoals de gewenste materialen, de technieken, en de plaats van installatie,… Om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan kunt u ons steeds contacteren. Sign4Facade zal u met raad en daad adviseren.

Een lichtreclame in geborsteld titanium rose gold straalt een zekere sympathie uit en heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op voorbijgangers. Een bijkomend groot voordeel is dat uw sign roestvrij is en dus ook geschikt om buiten te plaatsen. Wij bieden tevens verschillende bevestigingsmethodes aan afhankelijk van de muur waarop uw reclametekst moet worden geplaatst. De installatie is steeds eenvoudig en praktisch.

Dit alles met één doel: uw zaak zo aantrekkelijk mogelijk maken.