Gepolijst RVS voor een perfect resultaat

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Gepolijst RVS voor een perfect resultaat

RVS gepolijst tot een strakke spiegel trekt de aandacht en verbluft de voorbijganger. De combinatie gepolijst RVS met een indirecte ‘halo’ verlichting is perfect.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk RVS.

RVS is corrosiebestendig, stevig en duurzaam. Het blijft zijn glans en uitstraling behouden. Het kan gereinigd worden met een vochtige doek of met een mild product om ramen te poetsen. Er is geen speciaal onderhoud nodig.

De unieke voordelen van RVS.

RVS is een stevig, duurzaam en speciaal materiaal dat bij contact met de lucht een doorzichtige huid vormt. Daardoor roest het niet en behoudt het zijn metaalglans en bijzondere aantrekkingskracht. Zelfs bij somber weer blijft Uw sign de aandacht trekken. Sign4Façade biedt U RVS gevelreclame aan in de vorm van reliëfletters of pannelen.

RVS aangepast aan de omgeving

Sign4Façade biedt standaard RVS 304 aan. Dat voldoet perfect in normale omstandigheden. Indien het logo op minder dan 10 km van de zeekust geplaatst moet worden stellen we RVS 316 voor, met een hoger chroom- en nikkelgehalte. Dat materiaal is beter bestand tegen de zoute zeelucht.