Gevelreclame in geborsteld RVS

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Gevelreclame in geborsteld RVS

Gevelreclame in geborsteld RVS met een fijne korrel 220 geeft het materiaal een harmonieuze, sobere en elegante look. Het materiaal behoeft geen bijzonder onderhoud en is bestendig tegen corrosie.

Het is een feit dat een mooi verzorgd logo de aandacht trekt en een goede indruk wekt.
De expertise van Sign4Façade maakt zulk een logo zeer betaalbaar voor elk budget.
Jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor U een zeer attractief logo in geborsteld RVS uit te werken.

Gevelreclame in 3D : een oplossing van alle tijden.

Het vervaardigen van al dan niet verlichte logo’s in een duurzaam materiaal die attractief is voor het clienteel is een ambacht die al zeer lang bestaat. Door traditionele technieken te combineren met moderne werktuigen kunnen wij U een voordelig produkt aanbieden waarmee U zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Een sign, indoor of outdoor moet een zeer nauwgezette weerspiegeling zijn van Uw bedrijf.

De unieke voordelen van RVS.

Gevelreclame in geborsteld RVS is een stevig, duurzaam en speciaal materiaal dat bij contact met de lucht een doorzichtige huid vormt. Daardoor roest het niet en behoudt het zijn metaalglans en bijzondere aantrekkingskracht. Zelfs bij somber weer blijft Uw sign de aandacht trekken. Sign4Façade biedt U RVS gevelreclame aan in de vorm van reliëfletters of pannelen.

RVS aangepast aan de omgeving.

Sign4Façade biedt standaard RVS 304 aan. Dat voldoet perfect in normale omstandigheden. Indien het logo op minder dan 10 km van de zeekust geplaatst moet worden stellen we RVS 316 voor, met een hoger chroom- en nikkelgehalte. Dat materiaal is beter bestand tegen de zoute zeelucht.