Indirect verlichte 3D letters

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Indirect verlichte 3D letters met een overgedimensioneerde plexi rug.

Indirect verlichte 3D letters  en Deze 3D logo’s kunnen in verschillende materialen vervaardigd worden, bvb in geborsteld of gepolijst RVS of titianium, of in gelakt aluminium. De plexi rug kan uitgevoerd worden in diktes van 10 tot 30 mm.

De energiezuinige LEDverlichting is verkrijgbaar in standaard wit, warm wit, goen, amber, rood of programmeerbare RGB kleuren.  Wij gebruiken performante LEDmodules met een verbeterde lichtopbrengst en een verhoogde levensduur, geschat op 50.000 verlichte uren.

Optimaliseer het rendement van Uw 3D lichtreclame door verschillende stijlen, materialen en effecten te combineren. Combineer RVS met titanium of gepolijst met geborsteld om van Uw 3D logo een kunstwerk te maken.

Bij Sign&Façade kunt U Uw 3D sign helemaal op maat laten maken door alle elementen te combineren. Laat U adviseren door onze deskundigen die U zullen begeleiden in Uw keuze voor een kwaliteitsvolle gevelreclame die het best past bij het imago voor Uw bedrijf. Maak Uw wensen kenbaar op het aanvraagformulier of contacteer ons telefonisch.

Waarom kiezen voor een 3D sign?

Een mooi logo verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van Uw zaak, ze straalt ook de betrouwbaarheid en het vakmanschap uit waar U voor staat. Een logo uitgevoerd in 3D reliëf  zorgt voor een extra accent.

De Indirect verlichte 3D letters  kunnen uitgevoerd worden in verschillende materialen zoals RVS, titanium, aluminium of plexi. De 3D letters van Sign4Façade worden met de hand gemaakt en zeer verzorgd afgewerkt. Bovendien kunnen wij vele verschillende opties aanbieden voor de montage van de letters.

Voor wie opteert voor verlichte signs zijn 3D letters de aangewezen oplossing. Er is keuze tussen een strakke directe of een sfeervolle indirecte verlichting.

Indirect verlichte 3D letters met overgedimensioneerde plexi rug.

De indirect verlichte 3D letters met overgedimensioneerde plexi rug zijn stijlvol en elegant. Er zijn verschillende mogelijkheden. Eerst en vooral is er keuze in de kleur van het licht, met de mogelijkheid deze te wijzigen en te sturen d.m.v. RGB LEDs. Het is ook mogelijk om de indirecte verlichting te combineren met een directe verlichting via een plexi front.

Hoe ontwerpt U Uw 3D logo?

U formuleert Uw wensen in het commentaarvak van de snelle prijsaanvraag en wij contacteren U om samen te zoeken naar de beste oplossing.