Indirekt reflecterende verlichting voor Uw 3D logo

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Indirekt reflecterende verlichting voor Uw 3D logo

Accentueer Uw logo met een stijlvollle verlichting aan fabrieksprijzen.

Indirekt reflecterende verlichting In plaats van een direkte frontverlichting projecteren indirekt verlichte doosletters een halo op de façade achter het logo. De vereiste minimum letterdiepte is kleiner. Minstens 30 mm is noodzakelijk om een egale lichtverspreiding en een goed visueel effect te verkrijgen, alsook een voldoende stevigheid in de constructie van de letters.

Deze 3D logo’s zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen : bvb. in rvs of titianium, geborsteld of gepolijst … De verlichte logo’s zijn uitgerust met performante LEDmodules met een verbeterde lichtopbrengst en een verhoogde levensduur, geschat op 50.000 verlichte uren.

Gelieve in het formulier voor een prijsaanvraag te specifiëren welke kleur LEDverlichting U wenst, standaard wit, warm wit, goen, amber, rood of programmeerbare RGB kleuren. Om een goede lichtspreiding te bekomen wordt een lichtdiffuserende plexi rug en een vrije ruimte van minstens 20 mm tussen logo en façade aangeraden. U kunt hiervoor kiezen tussen clickers of afstandsbusjes waarop de letters gemonteerd worden.

Optimaliseer het rendement van Uw 3D lichtreclame door verschillende stijlen, materialen en effecten te combineren. Combineer RVS met titanium of gepolijst met geborsteld om van Uw 3D logo een echt kunstwerk te maken.

Bij Sign4Façade kunt U Uw Indirekt reflecterende verlichting helemaal op maat laten maken door alle elementen te combineren. Laat U adviseren door onze deskundigen die U zullen begeleiden in Uw keuze voor een kwaliteitsvolle gevelreclame die het best past bij het imago voor Uw bedrijf.