Sign4Façade, fabrikant van gevelletters

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Sign4Façade, fabrikant van gevelletters

Ons bedrijf, Sign4Façade Benelux werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in het fabriceren van LED lichtreclames, doosletters, logo’s met of zonder verlichting e.d.m. Het merendeel van onze productie is bestemd voor de Benelux en Duitsland. Onze producten worden steeds met de hand afgewerkt en met de grootste nauwkeurigheid waardoor u gegarandeerd tevreden bent met het resultaat. Wij leveren u kwaliteit met een onberispelijke afwerking, zonder tussenpersonen en dit aan fabrieksprijzen.

Wij stellen u dus lichtreclames voor, gemaakt in onze ateliers en aan kleine prijzen. Door te kiezen voor Sign4Façade opteert u voor gemak en transparantie. Bij de levering betaalt u geen invoertaksen en er komt ook geen massa vervelend papierwerk aan te pas.

Er zijn geen torenhoge transportkosten te betalen en we streven steeds korte levertermijnen na. We werken hoofdzakelijk met gepolijst of geborsteld rvs. Daarnaast bieden we u de keuze in een ruim gamma kleuren en afwerkingen voor zoals: messing, koper, aluminium, titanium, PVC of plexi. We kunnen u ook gelakte letters aanbieden volgens uw wensen. Voor ieder budget hebben wij de gepaste belettering. Durf te spelen met vormen, materialen en kleuren om zo de perfecte lichtreclame voor uw zaak te creëren. Wij van Sign4Façade staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in uw keuze.

U kunt ook verschillende soorten verlichting combineren voor een optimaal resultaat. Er zijn dus meerdere mogelijkheden wat betreft de verlichting: indirecte verlichting, front verlichting, het gebruik van LED, de keuze in kleuren, … Alles is mogelijk in het gewenste formaat en volgens uw budget! Twijfelt u nog of wenst u advies? U kunt ons steeds per mail of telefonisch contacteren. We staan ter uwer beschikking van maandag tot en met vrijdag telkens van 9u tot 12u en van 14u tot 18u. Wij beantwoorden al uw vragen binnen de 24u.