Stijlvolle 3D gevelreclames aan fabrieksprijzen.

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Reliëfletters 3D gevelreclames aan fabrieksprijzen

Reliëfletters voor winkels en handelszaken.

De 3D elementen voor Uw logo uit RVS (of andere materialen zoals aluminium of plexi) worden door ervaren signmakers met de hand gesoldeerd of gelast, gepolijst of geborsteld om een perfecte afwerking te bekomen. Verschillende materialen en afwerkingen zijn mogelijk zoals RVS, titanium, messing of koper, gepolijst of geborsteld, alsook in kleur gelakt, mat, satijn of glanzend.

Verlichte Reliëfletters

Uw 3D logo’s kunnen uitgerust worden met LEDmodules voor een stijlvolle indirecte ‘halo’-verlichting of een strakke directe verlichting door een plexi front.

Levering en montage van Uw 3D sign.

Uw al dan niet reliëfletters wordt geleverd met een boorplan en met de nodige montagematerialen. U kunt kiezen tussen verschillende montagemogelijkheden : op draadstangen, met clickers, op een pvc of plexi rug … (zie rubriek afwerkingen/montagemogelijheden).

Of U nu een onverlicht of een verlicht logo wenst, U bestelt aan fabrieksprijzen en er is een mogelijkheid voor elk budget afhankelijk van Uw keuze van materiaal en afwerking.

Vakkundige en verzorgde uitvoering.

Uw logo wordt in onze fabrieken met de hand vervaardigd. Vraag raad aan onze deskundigen voor de uitvoering in het meest geschikte materiaal, kleur en effecten. U kunt talrijke voorbeelden zien op onze website en faceboekpagina. Uw 3D-logo is een belangrijk element in de uitstraling van Uw bedrijf. Ze moet coherent zijn met de manier waarop U Uw bedrijf wil presenteren. Uw bedrijf verdient de uitstraling van een op maat gemaakt 3D-logo.

Onze ervaring van meer dan 40 jaar in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van borden stelt ons in staat om aan de creatieve eisen van bewegwijzering en bewegwijzering te voldoen. We hebben ons kunnen aanpassen aan technologische ontwikkelingen en nieuwe materialen om onze klanten altijd innovatieve en efficiënte oplossingen te bieden in constante overeenstemming met de milieunormen. (Vraag Enn Offerte).