Titanium op RVS

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Titanium op RVS

Bij Sign4Façade kunt u doosletters en 3D logo’s bestellen uit ‘titanium’. Dat zijn RVS platen waarop men door middel van elektrolyse een dun laagje titanium verankert. Het titanium op RVS is te verkrijgen in verschillende kleuren : goud, koper, brons en ‘black’. Er is keuze tussen geborstelde of gepolijste afwerking.

Het biedt u dezelfde duurzaamheid, metaalglans en corrosiebestendigheid als RVS. Bovendien zijn de letters gekleurd  om zo meer warmte en luxe uit te stralen.

Gepolijst titanium black.

Titanium black heeft een getinte metaalglans, donkerder dan RVS. Het speelt met het licht. Het weerkaatst op een subtiele wijze de verandering van de lichtinval. Een sign in titanium black intrigeert de voorbijganger. Titanium black is zowel in geborstelde als in gepolijste afwerking beschikbaar. Gepolijst titanium black komt perfect tot zijn recht op een lichtgekleurde façade.

‘Titanium’ aangepast aan de omgeving.

‘Titanium op RVS ‘ is beschikbaar in 2 kwaliteiten : op RVS 304 en op RVS 316. RVS 304 voldoet perfect in normale omstandigheden. Indien het logo op minder dan 10 km van de zeekust geplaatst moet worden stellen we titanium op RVS 316 voor, met een hoger chroom- en nikkelgehalte. Dat materiaal is beter bestand tegen de zoute zeelucht.