Titanium op RVS

Verlichte reliëfletters aan zeer voordelige prijzen

Titanium op RVS

Sign4Façade biedt doosletters en 3D Logo’s aan vervaardigd uit ‘Titanium op RVS. Dat zijn RVS platen waarop door elektrolyse een dun laagje titanium verankerd werd. Het titanium is beschikbaar in verschillende kleuren : goud, koper, brons en ‘black’. Het oppervlak kan geborsteld of gepolijst worden.

Het heeft dezelfde metaalglans, stevigheid en corrosiebestendigheid als RVS, maar is bovendien gekleurd waardoor het warmer en luxueuzer aanvoelt.

Titanium black.

Titanium black heeft een getinte metaalglans, donkerder dan RVS. Titanium black is zowel in geborstelde als in gepolijste afwerking beschikbaar. Een sign in geborsteld titanium black intrigeert de voorbijganger. Het speelt met het licht. Het weerkaatst op een subtiele wijze de verandering van de lichtinval.

‘Titanium’ aangepast aan de omgeving.

‘Titanium op RVS’ is beschikbaar in 2 kwaliteiten : op RVS 304 en op RVS 316. RVS 304 voldoet perfect in normale omstandigheden. Indien het logo op minder dan 10 km van de zeekust geplaatst moet worden stellen we titanium op RVS 316 voor, met een hoger chroom- en nikkelgehalte. Dat materiaal is beter bestand tegen de zoute zeelucht.