Verlichte doosletters

Luxe uithangbord: reliëfletters handafwerking!

Verlichte doosletters

Een verlicht logo is een sterk middel om Uw bedrijf visueel te promoten, dag en nacht.

Verlichte doosletters en Er zijn verschillende manieren om Uw 3D logo’s te verlichten : met indirecte ‘halo’ verlichting, met directe verlichting door een lichtdiffuserende plexi front, met verlichting door de plexi zijkanten van de letters, intern verlichte letters uit volle plexi met lichtdoorlatende en niet-lichtdoorlatende delen en nog vele andere combinatiemogelijkheden.

Al onze verlichte logo’s zijn uitgerust met performante LEDmodules met een verbeterde lichtopbrengst en een verhoogde levensduur, geschat op 50.000 verlichte uren. De benodigde transfo’s worden meegeleverd zodat U enkel moet zorgen voor een aansluiting op 220 Volt met een al dan niet programmeerbare aan/uit schakelaar. Het is nuttig indien U op voorhand kunt aangeven waar deze voeding geplaatst zal worden, zodat het logo met een aangepaste bekabeling geleverd kan worden, wat veel tijd bespaart bij de montage.

Onze energiezuinige LEDverlichting is beschikbaar in standaard wit, warm wit, goen, amber, rood of programmeerbare RGB kleuren. Het is ook mogelijk om het licht te kleuren door gebruik te maken van een gekleurde plexi front of door een gekleurde translucente film op de plexi front aan te brengen. Indien U echter liever Uw eigen LEDverlichting wilt installeren dan is dat ook mogelijk.

Optimaliseer het rendement van Uw 3D lichtreclame door verschillende stijlen, materialen en effecten te combineren. Combineer RVS met titanium of gepolijst met geborsteld om van Uw 3D logo een kunstwerk te maken.

Bij Sign4Façade kunt U Uw Verlicht doosletters helemaal op maat laten maken door alle elementen te combineren. Laat U adviseren door onze deskundigen die U zullen begeleiden in Uw keuze voor een kwaliteitsvolle gevelreclame die het best past bij het imago voor Uw bedrijf. Maak Uw wensen kenbaar op het aanvraagformulier of contacteer ons telefonisch.